4 Mart 2014 Salı

KREMALI TON BALIKLI MAKARNA

 Makarna deyip geçmemek lazım, birkaç dokunuşla, eklemeyle çok lezzetli bir hal alıyor. Pek makarna seven biri değilimdir ama tavuklusu balıklısı hele bir de krema kaşar olunca gerçekten çok leziz oluyor. 
Fırında makarna, mantarlı makarna hepsi harika.. Canım çekti şimdi. 

Çalışan bayanların genel kurtarıcısı oluyor makarna, tadıyla oynayarak herkesi mutlu etmek mümkün. J
En iyisi ben tarifime geçeyimJ

Malzemeler;
·         Yarım paket makarna
·         1 paket süt kreması
·         1 kutu ton balığı (en küçükler değil, büyük kutulardan )
·         1 çay bardağı kadar kaşar peyniri
·         Tuz, karabiber


Makarnamızı haşlıyoruz suyunu süzüyoruz. Ben makarna haşlarken yağ koymuyorum tercih sizin. Süzdüğümüz makarnamızı tekrar tenceremize alalım kremamızı ve tuz, karabiberimizi dökelim. 5 dakika kadar ocakta kremamız ısınsın makarnayla kaynaşsın, bu sırada ton balığımızı açalım yağını süzelim onu da tenceremize alalım oda ısınsın son olarak kaşarlarımızı ekliyoruz. Kaşarlar eriyince tamamdır. Tabağınızı alıp televizyonun karşına geçebilirisiniz afiyet olsun. :)


5 yorum:

  1. sana hayran olmamak mümkün değil.çok güzel tarifler veriyorsun. yemek yapmaya başlamadan önce mutlaka senin blog'una bakıyorum artık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım:)) beğenmene çok sevindim yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana:)

      Sil
  2. Öğrencinin en sevdiği yiyecek :P Akşama sizin tarifinize göre yapayım, teşekkürler :))

    YanıtlaSil
  3. Harika olmuş elinize sağlık

    YanıtlaSil