20 Şubat 2015 Cuma

KAHVALTI KEYFİ SERİSİ - 9

Yine geldi hafta sonu. Daha benim yapacak bir sürü işim vardı ne ara bitti hafta demek artık benim her Cuma ritüelim olduJ  Bu sene ki soğuklarda bir türlü bitmek bilmedi, hah bu seferki son olur diyoruz hop 10 gün sonra bu hepsinden soğuk diye yeni bir dalga kaçıncı soğuk hava dalgası oldu anlamadım. Yeterince üşüdük bence artık yeter. Zaten İzmir’e karda yağmıyor hava yumuşamıyor keskin bir rüzgâr nemli hava daha da çok üşütüyor. Bizim termometreler eksi göstermiyor diye biz üşümüyoruz sanılıyor burada ki nemli hava mahvediyor wallaJ

Yazın gelmesini dört gözle beklediğimi anlatabildim sanıyorum napayım ben çok üşüyorum yaz insanıyım ben yapacak bir şey yok.

Hafta sonunu karşılarken sizinle kahvaltı sofralarımı paylaşmak istiyorum. 2 kişilik balkon kahvaltılarımızJ Evimizin arka kısmında boş bir arazi var çocuklar top oynuyor orada. Onları her gördüğümde çok şanslılar diyorum böyle bir alanları var çünkü. Şehir hayatında çocuklara top oynayacak ip atlayacak yer yok, zaten güvenipte sokağa da salabilmek ayrı bir durum ama yapılan çocuk parkları hep minik minik çocuk olmakta eskisi gibi keyifli değil.

Neyse konudan saptıkJ Takip edenler fark etmiştir biz sucuk ve yumurta seven bir aileyiz çoğu kahvaltı fotoğrafımızda sucuklu yumurtayı görebilirsiniz sofranın ortasındaJ Sucuk benim en sevdiğim kahvaltılıklardandır hafta sonuna doğru evde tükendiyse mutlaka alırım napayım seviyorumJJ

Hepinize mutlu hafta sonları diliyorumJ Neşeli kahvaltılar keyifli tatiller olsunJ







Beni instagramdan takip etmek için : @benimpastaevim_

2 yorum:

  1. elinize sağlık sofra mükemmel leziz görünüyor kışın sucuk kahvaltıda olmazsa olmaz bence :) evet İzmir bu kış bizi bayağı bir üşüttü :) ama olsun ben gene de İzmir derim başka bir yer demem size afiyet şeker olsun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim:) Bende tam bir İzmir aşığıyım başka bir yerde yaşama fikri çok uzak geliyor bana, her yönüyle insana mutluluk veriyor bu şehir:)) Mutlu hafta sonları dilerim:))

      Sil